Με τη φανέλα της Κορίνθου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Πάρης Σπυρόπουλος!

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (19/8) ο αρχηγός της Μπάρτσα συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Μάριο Σταματάκη και έδωσαν τα χέρια για συμφωνία ενός έτους.

Ο Σπυρόπουλος είχε στα χέρια του προτάσεις και από άλλους συλλόγους ωστόσο, δεν βιάστηκε, καθώς η πρώτη του επιλογή ήταν η παραμονή του στην Κόρινθο, από την οποία είχε μείνει ελεύθερος. Το τελευταίο διάστημα εντάθηκαν οι επαφές με τη νέα διοίκηση, για να επέλθει τελικά η συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας.

Ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τη πρώτη στιγμή στις επιλογές του Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του και πλέον, μετά τις εξελίξεις, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Σύσσωμο το Δ.Σ. ενέκρινε τη συμφωνία με τον Σπυρόπουλο, ο οποίος από την Τετάρτη εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και ενώ το προηγούμενο διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, μετά τον Φίλη, η Κόρινθος θα έχει στο ρόστερ της και τον Σπυρόπουλο, τους δυο παλιότερους ποδοσφαιριστές, που έχουν προσφέρει πολλά και αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο και τη νέα σεζόν. Για τον Σπυρόπουλο η φετινή θα είναι η 7η χρονιά του στην Κόρινθο, με την οποία μετρά ήδη πάνω από 150 συμμετοχές σε Γ' και Δ' Εθνική.
 http://korinthiasports.gr

Σχόλια

Popular Posts

Στο Δ.Σ. του Βύζαντα ο Μπίτζιος

O Αστέρας Δερβενίου πέρασε με 0-2 από το Βέλο